Ендуро и крос-кънтри логистика

 

Предлагаме логистика за велосипедни уикенди както за крос кънтри преходи през Родопите, Средна гора и ниските части на Рила и Пирин така за ендуро карания по утвърдилите се трасета у нас и в съседните държави.

Ако търсите комфортен транспорт от и до София за вас и група приятели, безпроблемен транспорт за вашия велосипед, добре подготвена информация за маршрута и дори приятно и достъпно настаняване, пишете ни.

Нашите предложения са удобно решение за малки приятелски групи между 5 и 8 души.

 

ПАКЕТИ

Услугата която предлагаме може да бъде заявена в три пакета:

1.Логистика: транспорт от и до София с комфортен 8-местен бус, транспорт на велосипедите с ремарке. При ендуро трасета включваме и транспорт между начална и крайна точка на трасетата в рамките на 2-та дни.
2.Логистика и информация за трасетата/маршрутът: + добре изготвени описания на маршрута, придружени с GPS track
3.Логистика, информация за трасетата/маршрутът и настаняване: + резервации в приятни и удобни за велотуризъм настанявания.

 

 

ЕНДУРО

За любителите на ендуро каране, можем да предложим логистика до избрани от вас локация в България, Ръмъния, Македония и Гърция.

Ако желаете да се възползвате от разширените ни пакети, те са налични за трасетата около Банско, Благоевград, Враца, Сливен и Сидирокастро.

 

КРОС-КЪНТРИ

Разполагаме с богат набор от идеи за съботно-неделни карания в района на Южна Рила, Западни Родопи и Западните покрайнини.

Освен качествената логистика и доброто познаване на трасета, може да разчитате и на добър и автентичен избор от настанявания.

 

БЕЗОПАСНОСТ

Практикуването на планинско колоездене е рисков спорт. Изисква добри познания по долекарска помощ и базова поддръжка на велосипед. Необходимо е да разполагате с базови умения за работа с карта и GPS. Ако не се чувствате уверени в горепосочените теми, препоръчваме ползване на лицензиран вело водач или преминаване през необходимите обучителни курсове.

За запитвание ни пишете на info@planinski-vodach.com или на телефон +359 888 383 443 (Александър)