Родопски събор с колела

Какво предлагаме: Тридневна програма – вело преходи в Родопите, в района на село Левочево, Пампорово, Смолянски езера и Райковски ливади. Родопски събор в Левочево с курбан и гайди.

Ниво на трудност: Програмата е подходяща за хора много добра физическа кондиция и минимален опит във вело преходите. Ще караме по черни и асфалтови пътища до 30 километра на ден.

*Примерна програма:

Ден 1: Отпътуване от София в петък, 07.00 часа от паркинга пред стадион „В. Левски“. Пътуване до село Левочево в Родопите. Следобедно каране в района за загрявка. Посещение на родопския събор в Левочево. Нощувка – палатки или къща за гости.

Ден 2: 30-километров маршрут в района на Левочево и Пампорово.

Ден 3: Маршрут в района на Смолянски езера, Райковски ливади. Отпътуване.

*В програмата биха могли да настъпят изменения в зависимост от моментните метеорологични условия в планината и други причини!

Водач: Александър Николов, телефон 0888 250 394

Настаняване: Див къмпинг или къща за гости по избор.

Транспорт: С лични автомобили, осигуряваме транспорт за колелетата.

Екипировка: Изправен планински велосипед със светлини отзад и отпред, каска и ръкавици за колоездене. Удобни обувки и малка раница, ветро и водонепропускливи дрехи за колоездене. Бутилка за вода, челник, лична аптечка, слънчеви очила, крем за слънце. Палатка, шалте, чувал за нощувките. Можем да ви помогнем за наемане на велосипед или палатка.

Други: Минимум 6-ма участници.

Цена: 89 лв. – включва само водаческата услуга. Важно: за участвали в 2 или повече наши програми през последните 6 месеца, членове на туристическо дружество “Витошко лале”, членове на група „Планинари“, студенти – 79 лв. Нощувката, храната, транспортът и застраховката се заплащат от участниците отделно.

Дати: 22 – 24 юли 2016 г.

Как се формира цената: Ние ви таксуваме единствено за водаческата услуга. Участниците си поделят заплащането на водача за определения брой дни – всички останали разходи се заплащат на мястото на ползване – хижа, хотел, обществен транспорт или друго. При запитване по мейл или телефон за конкретна програма, ще получите информация за останалите разходи, които бихте имали по нея. Обикновено това са цените за вашите собствени нощувки, храна, транспорт до изходната точка и обратно, и евентуално ползване на лифт или други междинни трансфери. Посетете секцията Услуги за повече информация.

Интересувате се от програмата? Попълнете заявка за участие или се свържете с нас директно чрез формата за контакт или по телефон!